szerző:
hvg.hu

Gyorshajtásért kell felelnie Pomper Tibor korábbi labdarúgónak, a száz óra közmunkát kertészkedéssel tölti majd – írja a Blikk.

A Budapesti Műszaki Egyetemen kertészkedéssel kell ledolgoznia 100 órányi közmunkát Pomper Tibornak, a Fradival, a BVSC-vel és a Dunaújvárossal ezüstérmet szerzett egykori labdarúgónak – írja a Blikk, miután Pomper erről a Facebookon beszámolt.

Pompert egy évvel ezelőtt ittas vezetésen kapták, ezt kell most ledolgoznia kertészeti segédmunkásként, gyomlálnia, kapálnia kell majd.

A korábbi labdarúgó 2012-ben elismerte, hogy a REAC játékosaként két bajnoki meccs elcsalásában is benne volt, majd a Fehérvár focistájaként 2003-ban a Budapest Honvéd ellen is bundázott, emiatt nyolc hónapos eltiltást kapott.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!