szerző:
hvg.hu

Kettő vagy több autó karambolozott hétfő este az M5-ös Szerbia felé vezető oldalán, közel a határátkelőhöz. A sztráda érintett oldalát teljes szélességben lezárták.

A rendőrség szerint "több", a katasztrófavédelem szerint két autó ütközött hétfő este az M5-ös autópályán Röszkénél, a 173-as kilométernél a Szerbia felé vezető oldalon, közel a határátkelőhöz.

A járművekben egy-egy ember utazott, őket jelenleg a mentőszolgálat szakemberei ápolják a helyszínen.

A karambol után az egyik autó kigyulladt, a lángokat a kiérkező szegedi hivatásos tűzoltók fékezték meg több vízsugárral.

Az ütközéstől összeroncsolódott és teljesen kiégett osztrák rendszámú autóban egy szerb állampolgár utazott, a baleset után mintegy 80 méterrel távolabb megállt magyar rendszámú gépkocsit egy magyar-román kettős állampolgár vezette.

A műszaki mentési és a helyszínelési munkálatok ideje alatt félpályán halad a forgalom a sztráda érintett szakaszán - írja legalábbis a katasztrófavédelem, de a rendőrség szerint teljes útzár van.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!