szerző:
hvg.hu

Csillaghegy és Rómaifürdő megállók között elgázolt egy embert a HÉV pénteken kora este. Az illető túlélte a balesetet. Pótlóbuszok járnak Kaszásdűlő és Békásmegyer között.

Elütött egy embert a HÉV Budapest III. kerületében, a Rómaifürdő és Csillaghegy megállók közötti szakaszon - közölte honlapján a katasztrófavédelem.

A sérültet a mentők ápolják a helyszínen. A fővárosi hivatásos tűzoltók biztosítják a területet.

Kaszásdűlő és Békásmegyer állomások között jelenleg nem közlekednek a szerelvények - erről 18 óra 40 perckor a BKK is hírt adott a Facebook-oldalán. Azt írták, pótlóbuszok járnak az érintett szakaszon, alternatív lehetőségként a 34-es vagy a 134-es autóbusz igénybevételét ajánlják.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!