szerző:
hvg.hu

Útépítés miatt ismét változik a forgalmi rend szombat délutántól a Budaörsi úton, az új közúti csomópont építésénél, az M1-es és az M7-es autópálya közös bevezetőjén. A forgalom továbbra is kétszer három fogalmi sávon haladhat – hívta fel a figyelmet a BKK.

A városból kifelé vezető oldalon a Pannonhalmi úttól a Sasadi útig a kifelé vezető szélső sávok munkaterületté válnak. A munkaterület mellett a három kivezető forgalmi sáv továbbra is biztosított lesz a Budaörsi úti elágazásig, majd két sáv vezet az autópálya felé.

A középső elválasztó sáv helyén, a forgalmi irányok között az építési munkákhoz kapcsolódóan teljes hosszban munkaterületet alakítanak ki.

A Pannonhalmi út és a Bozókvár utca Budaörsi út felőli végét lezárják, az utcákat ideiglenesen csak a hegy felőli oldalról lehet megközelíteni.

A Bozókvár utcában parkolási tilalom lépett életbe szombat reggel 8 órától. A Pannonhalmi út és a Bozókvár utca zsákutca lett a Bakony utcától. Az élelmiszerbolt parkolója végig megközelíthető marad.

A Beregszász utca Budaörsi út felőli végét lezárják, az utca az Ugron Gábor utca felől zsákutcává válik az útépítés miatt.

A buszmegállók elhelyezkedése, kialakítása nem változik. A városközpont felé vezető oldalon jelentős változás nem lesz, a Balatoni út vonalvezetése változatlan marad – írják a BKK oldalán.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!