szerző:
hvg.hu

Hétfőtől várhatóan két évig módosított útvonalon jár a 15-ös és a 115-ös busz a József nádor téri mélygarázs építése miatt – hívta fel a figyelmet a BKK.

Az építkezés ideje alatt a buszok a Boráros tér felé a Nádor utcában a József Attila utca kereszteződéséig a menetrend szerinti útvonalon, majd a József Attila utca – Széchenyi István tér – Eötvös tér – Apáczai Csere János utca módosított útvonalon közlekednek. A Dorottya utca (Vörösmarty tér) megálló kimarad.

A buszok ideiglenesen a Széchenyi István téren a 16-os, a 105-ös, a 916-os és a 990-es busz Buda irányú megállóhelyén, a Vigadó téren pedig a villamospótló busz kijelölt megállóhelyén a Wekerle Sándor utca kereszteződése előtt állnak meg – írta a BKK.

A mélygarázs építéséről itt vannak részletek.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!