szerző:
hvg.hu

Egy férfi tavaly márciusban ittasan vezetett a 47-es úton, és úgy akart véget vetni az életének, hogy nekiment egy szemből szabályosan érkező autónak. Lezárták a nyomozást az ügyében, több bűncselekménnyel gyanúsítják.

Szándékosan okozott balesetet egy férfi tavaly márciusban, ezért emberölés kísérlete miatt indult ellene nyomozás, amit a napokban lezártak – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 44 éves hódmezővásárhelyi B. Balázs a 47-es számú főúton Hódmezővásárhely felől Székkutas felé haladt lízingelt autójával. Egy egyenes útszakaszon öngyilkossági szándékkal átrántotta a kormányt a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő járművel. Az autó sofőrje elrántotta a kormányt, de nem tudta elkerülni a balesetet, könnyebben sérült meg.

Az igazságügyi szakvélemények szerint B. Balázs ittasan vezette járművét, a vele szemben közlekedő autósnak esélye sem volt az ütközés elkerülésére.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlete, ittas vezetés és rongálás miatt nyomozott ellene. A rendőrség az eljárást a napokban befejezte, az ügyészségnek vádemelést javasol.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!