szerző:
hvg.hu

Két ember súlyosan megsérült a Váci út és a Frangepán utca kereszteződésében történt autóbalesetben.

Összeütközött két személyautó Budapest XIII. kerületében, a Váci út és a Frangepán utca kereszteződésében - közölte a katasztrófavédelem. Az elsődleges információk alapján két ember súlyosan megsérült a balesetben, őket fővárosi hivatásos tűzoltók emelték ki a járműből, majd átadták a mentőknek. A fővárosi rajokon kívül a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a doktorszolgálat is a helyszínre vonult részt venni a mentési munkálatokban. A beavatkozás ideje alatt forgalomkorlátozásra és torlódásra kell számítani a Váci út kifelé vezető oldalán.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!