szerző:
hvg.hu

Dugófigyelmeztetést adott ki a Pest megyei főkapitányság. Mint írták, a főváros felé vezető utak és autópályák mindegyikén jelentősen nőtt a forgalom. Az M3-ason csak a járművek mennyisége, az M5-ösön koccanás miatt is lassú a haladás.

Lelassult a haladás a főváros felé vezető utakon - figyelmeztette a közlekedőket honlapján a rendőrség.

Mint írták, a megnövekedett forgalom miatt az autópályák és autóutak Pest megyei szakaszán március 28-án a kora esti órákban a főváros irányába a járművek haladása lelassult, torlódás alakult ki.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetők türelmét, valamint azt, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!

Képünk illusztráció
©

Az Útinform este fél 8 előtt közzétett híre szerint az M3-as autópályán, a főváros felé vezető oldalon az 70-es km-től a rendkívül erős forgalom miatt lelassult a haladás, szakaszosan torlódik a forgalom.

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 23-as km szelvénynél három személyautó ütközött össze. A sérült járművek már a leálló sávon állnak, az erős forgalom miatt rövid idő alatt 8 km-re nőtt a torlódás.

A katasztrófavédelem szerint az 51-es úton is baleset történt kora este, a 9-es kilométernél, Dunaharaszti térségében. Egy autó mély, háromméteres árokba borult. Csak a sofőr utazott az autóban, önerejéből ki tudott mászni. A műszaki és helyszínelési munkálatok végeztéig forgalomkorlátozásra lehet számítani az érintett útszakaszon.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!