szerző:
hvg.hu

Bordó kombi Opel Astrával hajtott az a sofőr, aki miatt múlt szombaton meghalt egy ember Újlengyel mellett. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Megállás nélkül továbbhajtott egy sofőr, miután halálos balesetet okozott szombaton 17 óra 40 perckor, Újlengyel lakott területén kívül, a 405-ös főúton. Az ügyben a rendőrség segítségnyújtás elmulasztásának gyanújával nyomoz a rendőrség ismeretlen tettes ellen.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az illető, aki Dabas felől Cegléd irányába hajtott egy feltehetően bordó színű kombi Opel Astra F-fel,

a szembejövő kocsisor ellenére előzésbe kezdett.

Mikor szembejött egy autó, hirtelen elrántotta a kormányt, eközben összeütközött a szemből érkező autóval.

A balesetben a vétlen jármű utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

A rendőrség kéri, hogy aki bármi érdemi információval tud szolgálni a balesetről, jelentkezzen az itt felsorolt elérhetőségek valamelyikén.
 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!