szerző:
hvg.hu

A gyanú szerint egy 23 éves dabasi férfi lehetett a cserbenhagyó. A biciklis a helyszínen meghalt.

Segítségnyújtás elmulasztása és közúti baleset gondatlan okozása miatt nyomoznak a rendőrök B. Gábor 23 éves dabasi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi szeptember 26-án este fél 10 előtt autózott Dabason. Amikor a Vasút utca 20. szám előtti útszakaszhoz ért, elgázolta az ott kerékpárral közlekedő férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. B. Gábor a helyszínről megállás nélkül továbbhajtott.

A rendőrök egy dabasi utcán találták meg a 23 éves férfi által vezetett autót. A beszerzett adatok alapján a gyanúsítottat a baleset okozása után egy órával, dabasi otthonában fogták el.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!