szerző:
hvg.hu

Közel száz autót érintett egy hatalmas karambolsorozat Kanadában a napokban.

Az ontariói 401-es sztrádán a fejegesedett úton többek közt egy kamion sofőrje vesztette el az uralmát a járműve felett, amely bebicsaklott további dominó effektust előidézve csapódott az előtte álló kocsisorba. Ahogy a képeken látszik talán segített volna a helyzeten, ha a dugóba kerülő autósok bekapcsolták volna a vészvillogót, amivel figyelmeztetni lehet a közeledőket. (Egyébként, mint egy kommentelő írta, ez nem szokás az USA-ban, Kanadában sem.)

A rengeteg balesetben szerencsére senki nem halt meg, és csak kisebb sérüléseket kellett ellátni. Érdekes a mobiltelefonnal felvett jelenet, ahogyan a készítője tudta, hogy itt valami biztos lesz még, ahogy a hatalmas sor végéhez közelítenek az autósok.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!