szerző:
hvg.hu

A karambolban heten sérültek meg.

Kora reggel több jármű – egy nyerges vontató, két személyautó és három kisáruszállító – összeütközött az M6-os autópálya 42-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon. A járművek az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében elfoglalták.

©
©
©

Az ütközés következtében ketten súlyos, öten pedig könnyű sérülést szenvedtek a mentők tájékoztatása szerint, akiket helyszíni ellátásukat követően kórházba szállítottak. Beszorult sérült nem volt. A járművekben további kilenc ember utazott, akiket az illetékes autópálya-mérnökség a közelben lévő iváncsai telephelyére szállított.

A balesethez Pusztaszabolcsról, Dunaújvárosból és Székesfehérvárról érkeztek hivatásos tűzoltók.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!