szerző:
hvg.hu

Egyelőre nem okoz fennakadást a tömegközlekedésben a budapesti havazás – közölte reggel 7 óra előtt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

"A fő és tömegközlekedési útvonalak általában vizesek, de találkozhatnak havas, latyakos útszakaszokkal is. A mellékutcákban és a magasabban fekvő területeken havasak, csúszósak" – írta a Facebookon csütörtökön kora reggel a BKK.

A központ hozzátette, hogy a járatok közlekedésében a havazás egyelőre nem okoz fennakadást, de hozzátették, indulás előtt érdemes az esetleges változásokról tájékozódni a cég alkalmazásán és a Facebookon keresztül.

Ahogy beszámoltunk róla, a fővárosban hajnal óta esik a hó és a csapadék pénteken is kaphat még utánpótlást.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!