szerző:
MTI

Mosonmagyaróvár térségében gyors egymásutánban történt három karambol: gigászok ütköztek, a mentés sokáig elhúzódhat.

Kamionok ütköztek egymásnak az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán három, egymáshoz közeli helyszínen Mosonmagyaróvár térségében,  a 152. és a 155. kilométer között. Az érintett szakaszon áll a forgalom - közölte a katasztrófavédelem csütörtök délelőtt.

A harmadik helyszínen, ahol három teherautó csúszott egymásba, egy sérült beszorult a roncsba, őt még a tűzoltók kiérkezése előtt kiemelték a járműből.

Az érintett pályaszakaszon áll a főváros felé vezető forgalom, a balesetet szenvedett járművek mindhárom sávot eltorlaszolják - írták.

A rendőrök teljes szélességben lezárták a pályát, az Ausztria felől érkezőket a 160-as kilométernél leterelik az autópályáról az 1-es főútra, a közlekedők a mecséri elágazónál hajthatnak vissza az M1-esre.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!