szerző:
hvg.hu

Víz tört fel az aszfalt alól, az úttest jelentősen megrongálódott a II. kerületi Hidegkúti úton. Háromszáz lakásban nincs víz

A csőtörés miatt a Szarvashegy utca és a Máriaremetei út közötti szakaszon több ház kertjébe is befolyt a víz.

A vízművek szakemberei egy főnyomócső elzárásával megszüntették a vízfolyást, az úttest azonban jelentősen megrongálódott, ezért a Hidegkúti utat mindkét irányban lezárták.

A tűzoltók három épületből hat embert kísértek ki, és statikust is várnak a helyszínre.

A főnyomócső elzárása miatt a környéken több száz otthonban szünetel a vízellátás. A Fővárosi Vízművektől kapott tájékoztatás alapján azt mondta, késő estére állhat helyre a vízszolgáltatás a környéken

A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán közölte, a 64-es, a 64A, a 164-es és a 264-es autóbusz a Solymári elágazás és a Szarvashegy utca között nem közlekedik a Hidegkúti út lezárása miatt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!