szerző:
hvg.hu

Vagy baleset történt Szeged és Hódmezővásárhely között, vagy csak a péntek délutáni csúcsforgalommal fűszerezett útfelújítás tett be.

Algyőnél a 47-es számú főúton baleset történt, emiatt teljes útzár van érvényben – írja a helyi Promenád. A helyszín mellett elhaladó olvasónk ugyanakkor balesetet nem látott, de azt megerősítette, hogy Szegedről Hódmezővásárhelyre péntek délután 1-1,5 óra alatt lehetett eljutni.

Az érintett szakaszon jelenleg felújítási munkák zajlanak a Hódmezővásárhelytől Szeged felé tartó sávban, ezért a forgalom – lámpák irányítása mellett – egyszerre egy irányban haladhat. Emiatt a héten több kisebb-nagyobb baleset volt már, csütörtökön például több egységet is be kellett vetniük a mentőknek.

A Délmagyarország azt írja: jelenleg is rendőr irányítja a forgalmat, hogy felszámolják a lámpa miatt feltorlódott több kilométeres sort. A rendőrség ugyanakkor kéri, minden autós figyeljen a lámpára és ne rutinból közlekedjen, ugyanis még hosszú ideig lesz felújítás a hídon, ahol egymást érik a balesetek.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!