szerző:
hvg.hu

Egy kisbusz ütközött össze egy busszal szombat hajnalban Szolnokon. Hárman meghaltak, sokan megsérültek.

Három halottja, négy súlyos sérültje és nyolc könnyebb sérültje van annak az autóbalesetnek, amely zombaton hajnalban 5:40 perckor Szolnokon, a 4-es számú főút 99. kilométerszelvényében. 

Az esetről a rendőrség és a katasztrófavédelem adott ki hírt, utóbbi azt írja, egy kisbusz és egy nagyobb busz ment egymásnak, és a balesetnek egy személyautó is részese volt. A halálos áldozatok mind a kisbuszban ültek.

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését. A közlekedők rendőri forgalomirányításra és terelésre számíthatnak az adott útszakaszon.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!