szerző:
hvg.hu

Március elején az M3-ason tűnt fel egy hasonló "versenyző".

Ha akkor azt írtuk, hogy nem volt nehéz kiszúrni a filctollal készített "rendszámot", akkor ennél az esetnél ez sokszorosan igaz. Az alkotó arra sem vette a fáradságot, hogy akkora papírt ragasszon fel, amekkora az eredeti tábla.

A rendőrök a 71-es úton, Alsóörsnél állították meg a sofőrt, a budapesti U. Attilát, miután kiszúrták a Volvója mögé kötött kerékpártartón a házilag barkácsolt azonosítót.

©

A rendőrök előállították a férfit balatonfüredi rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki. Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás ellene.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!