szerző:
hvg.hu

Még novemberben történt súlyos baleset Debrecenben, ahol négyen sérültek meg.

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 59 éves férfival szemben.

A debreceni lakos 2017. november 23-án 19 óra 30 perc körül Debrecenben, a Békessy Béla utcán közlekedett az általa vezetett személygépkocsival. A sofőr a Böszörményi út kereszteződésében kihelyezett forgalomirányító fényjelző készülék zöld jelzésére behaladt az útkereszteződésbe, ahol nem adott elsőbbséget az ott megkülönböztető fény- és hangjelzéssel közlekedő mentőnek, amellyel összeütközött.

A balesetben egy személy súlyos, míg három könnyű sérüléseket szenvedett.

©
©
©

A Debreceni Rendőrkapitányság 2018. április 20-án vádemelési javaslattal befejezte a közlekedési baleset vizsgálatát és az ügy iratait megküldte a járási ügyészségnek.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!