szerző:
hvg.hu

A munkás egy álló teherautó mögött volt, abba csapódott bele egy kamion. Azonnal meghalt.

Álló teherautóba csapódott egy kamion csütörtök délután az M0-s autópálya fóti lehajtójánál, az M2-es vezető oldalon, Budapest közigazgatási területén. Az eddig tisztázatlan körülmények között történt balesetben egy ember a helyszínen meghalt – közölte a rendőrség.

Az Index egy olvasójától értesülve azt írta, egy pályamunkás vesztette életét, akit beszorított egy figyelmetlen kamionos az energiaelnyelő teherautó végére.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, kereste a leszállóhelyet, de a munkást állapota már nem lehetett megmenteni.

A szemle és a műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták – írta a rendőrség, hozzátéve: az érintett útszakaszon torlódás alakult ki.

Az Útinform a honlapján azt írta, a baleset miatt a Megyeri híd felé vezető oldalt zárták le, torlódásra kell számítani.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!