hvg.hu Itthon

Traktorhoz nyomta a pótkocsi, azonnal meghalt

Pótkocsi nyomott agyon egy férfit szerdán, Ásotthalmon. A helybeli lakos éppen a pótkocsit pakoló két férfival beszélgetett, amikor a baleset történt - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

hvg.hu Autó

Így trükköztek a Saab eladói

A General Motors tegnap bejelentette, hogy felszámolás helyett mégis talált vevőt a Saab autógyárra. A svéd kormány – korábbi kijelentéseivel szemben – mégis garantálta az autógyár 400 milliós bankhitelét, amit az EU bankja, az EIB vállalt át. Egyértelművé vált, hogy a svéd munkahelyek megőrzése érdekében a tranzakció kockázatának 85 százalékát bevállalta az állam. A vevő, a sportkocsikat gyártó holland Spyker Cars NV 74 millió dollárt (53 millió eurót) fizetett a 336 millió euró nettó vagyonnal bíró autógyárért, amelynek termelését évi 100 000 darabra kívánja felfuttatni.

HVG Autó

Lassan éledő autópiac

Európában újra csökkennek az autóeladások, de a kínai, indiai és brazil piac folytatódó növekedésének és az USA magához térésének köszönhetően az iparág egészének teljesítménye már javul.

hvg.hu Itthon

Több mint félmilliós büntetés ittas vezetésért

Szokatlanul súlyos büntetést, 520 ezer forint pénzbírságot szabott ki ittas vezetés miatt egy helyi lakosra és 1 év 4 hónapra eltiltotta a férfit a vezetéstől nem jogerősen a Hajdúszoboszlói Városi Bíróság.

hvg.hu Itthon

Baleset miatt teljes útzár van az M0-áson

Két ember súlyosan megsérült az M0-ás autóúton, az M5-ös csomópontjában, a Szeged felé vezető sávban, amikor több autó összeütközött. A járművek teljesen eltorlaszolják az autóutat.

hvg.hu Itthon

Járhatatlan erdei utak a Pilisben

Jegesedés miatt helyenként járhatatlanok a Pilis turistaútjai; az elmúlt hetekben kialakult jegesedés miatt gyalog és kerékpárral is balesetveszélyes lehet közlekedni a magasabban fekvő régiókban - közölte a Pilisi Parkerdő Zrt. kedden.

hvg.hu Autó

Tuning: válságmentes övezet

Az autós elit számára nincs válság. Másfél milliós kerékkészlet, nyolcszázezres motorháztető megvásárlása még itthon sem akadály. Tudják ezt a prémium szegmensre szakosodott tuning cégek is, így nem meglepő a rengeteg újdonság.

hvg.hu Autó

Ufók manipulálják a traffipaxokat?

Az automata sebességmérők elterjedése időről-időre felveti az emberi közreműködés szükségességét. Néhány napon belül a világ különböző pontjain jelentettek be hibás méréseket, illetve jogtalan büntetéseket, köztük Magyarországon is. Gyakran megesik, hogy lerobbant, épp szervizben lévő, vagy csak egyszerűen parkoló autók gazdáit bosszantják a kellemetlen levelek.

hvg.hu Autó

Újabb veszélyes Toyotákat hívtak vissza

A Toyota várhatóan 2 millió autót fog visszahívni Európában a gázpedál hibája miatt - közölte a társaság egyik alkalmazottja. Tájékoztatása szerint a visszahívás konkrét időpontja még nem ismert, most mérik fel, hogy hány autót kell majd visszarendelni.

hvg.hu Itthon

Továbbra is szmogveszély Tatabányától Esztergomig

A levegőben lévő por mennyisége Dorog, Esztergom és Tatabánya térségében várhatóan csütörtökig meghaladja az egészségügyi határértékeket, az érintett önkormányzatokat az Észak-dunántúli Környezetvédelmi Felügyelőség figyelmeztette a szmogveszélyre - mondta a felügyelőség munkatársa hétfőn.

hvg.hu Itthon

Álló buszba rohant és kigyulladt egy autó

Az út szélén álló üres buszba rohant egy személyautó Zagyvaszántó és Petőfibánya között hétfő reggel; a gépkocsi kigyulladt, a jármű vezetője megsérült - tájékoztatta a rendőrség.

hvg.hu Itthon

Életveszélyes sérült a 65-ös úton

Egy ember életveszélyesen, ketten pedig súlyosan megsérültek vasárnap hajnalban a 65-ös úton, Hőgyész és Kéty között történt közlekedési balesetben - közölte a rendőrség.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával