MTI Autó

125 dolláron állt meg az olaj ára

Szerda reggel 125 dollár körüli szinten stabilizálódott a kőolaj ára a szabadpiacon, miután kedden nap közben megközelítette a 127 dollárt is amiatt, hogy Irán a termelés csökkentését fontolgatja.

MTI Gazdaság

Gyurcsány: az Audi folytatja magyarországi beruházását

Az Audi magyarországi beruházása nemhogy nincs veszélyben, de a további együttműködésről tárgyalunk, hogy az autógyár jelenléte hazánkban még intenzívebb legyen - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kedden Münchenben, miután bajor partnerével, Günther Becksteinnel tárgyalt.

MTI Autó

Késsel fenyegettek meg egy autóst Miskolcon

Késsel fenyegetett meg egy autóst egy ittas férfi Miskolcon; az edelényi fiatalembert a helyszínen elfogták, ellene személyi szabadság megsértése, valamint más bűncselekmények miatt indítottak eljárást - tájékoztatta a rendőrség kedden az MTI-t.

MTI Autó

A Renault üzembe helyezte romániai sebességváltó gyárát

A Renault üzembe helyezte a Mioveni-Pitesti Dacia gyárban új sebességváltó gyártó üzemét. A beruházás 146 millió euróba került és 2010-ig további bővítésekkel 214 millió euróra emelkedik - jelentette a román Mediafax hírügynökség.

MTI Autó

Elad németországi benzinkútjaiból az OMV

A költségek csökkentése céljából az OMV 60 benzinkutat elad Németországban lévő 400 töltőállomásából, és megválik az OMV Bayern fűtőolaj-kereskedő cégétől is, s a jövőben szerződéses partnereken keresztül fogja lebonyolítani az értékesítést.

MTI Autó

Újabb baleset a torlódás miatt az M5-ösön

Újabb baleset történt az M5-ös autópályán a 23-as kilométerkőnél, öt kilométerre attól a balesettől, amelyben három kamion ütközött és egy ember súlyosan sérült - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese az MTI-t. Így két sérültje van a két balesetnek.

MTI Autó

Hétvégi autóvadászat: 128 problémás gépjárművet találtak

A pünkösdi ünnepek alatt 128, "bűnügyi szempontból releváns", azaz lopott vagy bűncselekmény miatt körözött, esetleg forgalomból kivont gépjárművet találtak az V. Generali Autóvadász Kupa résztvevői - mondta kedden Sánta László, az Autótulajdonosok Országos Érdekvédelmi Egyesületének elnöke.

hvg.hu Autó

Bill Gates beszáll a koreai autóiparba

A Microsoft és a Hyundai-Kia csoport hosszú távú szerződést kötött, amelynek értelmében közösen fejlesztenek új generációs autós szórakoztató- és információs eszközöket. Bill Gates, a Microsoft igazgatótanácsának elnöke és Euisun Chung, a Hyundai-Kia (HKAG) elnöke is jelen volt a szerződés aláírásán.

HavariaPress Itthon

Baleset miatt teljes útzár az M5-ösön

Teljes szélességében lezárta a rendőrség az M5-ös autópálya Pest felé vezető pályatestjét a főváros határában, egy hármas kamionbaleset miatt.

MTI Autó

Mégsem büntetik meg a zászlós autókat

Mégsem tiltja meg az osztrák rendőrség az autósoknak, hogy nemzeti zászlóval díszítsék gépkocsijukat a június 7-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság idején.

MTI Itthon

Marad a jó idő

Hétfőn a sok napsütés mellett időnként erősebben megnövekszik a gomolyfelhőzet, és keleten, északkeleten helyenként záporeső, egy-egy zivatar is valószínű, másutt legfeljebb néhol fordulhat elő zápor.

MTI Autó

Esett az olaj ára

Hétfőn a nyersolaj ára visszaesett a dollárnak a jenhez és az euróhoz képesti erősödésének hatására a múlt heti hordónkénti közel 126 dolláros rekordszintről a határidős piacon. Visszájára fordult tehát az, hogy a befektetők nyersanyagot, olajat vásároltak a dollárcsökkenés idején.


A címlapról ajánljuk