MTI Itthon

Kidöntött fába rohant a HÉV Budapesten

Még folynak a helyreállítási munkálatok a csepeli HÉV vonalán, ahol a csütörtök esti viharban egy szerelvény nekiütközött a sínekre dőlt fának - közölte a BKV.

HavariaPress Itthon

Méteres víz hömpölyög a Szilágyin, lebénult a Pasaréti út

Megbénította a közlekedést a II. kerületben a hirtelen lezúduló, jéggel kísért hatalmas mennyiségű eső. A Szilágyi Erzsébet fasoron vízben állnak a villamosok, a Pasaréti út járhatatlan a vízátfolyásoktól - jelenti a HavariaPress.

hvg.hu Autó

Toyota Avensis teszt: cégvezetők Toyotája

Méltó a Toyota hagyományaihoz, fejlettségéhez, világuralmi törekvéseihez az a technikai arzenál, amit az Avensis felvonultat a biztonság, a környezetvédelem szolgálatában. Ebben a nagy igyekezetben a vezetési élmény kihalt az autóból. Hiába a műszaki és kényelmi fejlettség, az Avensis nem élmény-, de nem is örömautó. Marad a cégautós kategóriában.

hvg.hu Autó

Világjárvány lesz az elektromos autó, Magyarország lemaradhat

A környezetre semleges autó már nem álom, a rengeteg kínálkozó lehetőség közül a Nissan-Renault szövetség rövid távon az elektromos autó mellett döntött. A hosszabb távú cél természetesen a tüzelőanyagcella és a hidrogén hajtotta motor, de ez ma még annyira drága technológia, hogy sem az autóipart nem menti meg, sem a zöld forradalmat nem szolgálja.

MTI Itthon

Hamisított jogosítványok Mátészalka térségében

Harminc-negyven hamisított jogosítványt értékesített tavaly nyár óta egy 47 éves férfi Mátészalka környékén, az ügyben a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól érkezett jelzés alapján indult nyomozás - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

hvg.hu Itthon

Milyen időjárás várható a következő napokban?

Míg a szupercella fogalmával ismerkedik az ország, s a Duna vízszintjének drasztikus emelkedése miatt zsákolni készülnek vidéken, a fővárosban pedig lezárják a városvédő rakpartokat, a hvg.hu elindította új, átfogó időjárás-előrejelző rovatát: hőmérséklet levegőben és vízben, pollenkoncentráció, orvos- és közlekedésmeteorológia, Európában és Magyarországon, Budapesten és vidéken.

MTI Itthon

Útlezárások a Rába mentén és a Dunakanyarban

A Duna és a Rába magas vízállása, a közelgő áradás miatt már több utat le kellett zárni és az elkövetkezendő napokban további útszakaszokon korlátozzák majd a közlekedést - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön az MTI-t.

hvg.hu Autó

Alfa GT teszt: szegény ember Ferrarija

Az Alfa GT puritán olasz sportkocsi. Kicsit nyikorog - ez természetes, hisz 23 ezer kilométer és két év volt a tesztautómban. Az apróbb hangokra amúgy sem figyel egy valódi alfás, szép és jó. A többi nem érdekes. A legjobb áron, akár 5,5 millióért is elvihető. Az alapmotor 140 lovas, porhintésnek jó.

hvg.hu Autó

Újabb áremelés a benzinkutakon

Szerdától ismét üzemanyagár-emelés lesz a töltőállomásokon: ezúttal a benzin ára nem változik, a gázolaj ára azonban 3 forinttal nő - értesült a holtankoljak.hu üzemanyagár-összehasonlító oldal.


A címlapról ajánljuk
Orbán kezében a CEU sorsa

Orbán kezében a CEU sorsa

Meddig feszíti a húrt a magyar kormány a CEU működéséhez szükséges államközi szerződés ügyében? És mennyit bír ki még bizonytalanságban az egyetem? Ezt is mérlegelik ma és holnap az intézmény döntéshozói.

Még több hír a Nissan támogatásával