HavariaPress Autó

Kirúgták az ittasan balesetet okozó kapitányt

Visszavonta a Fejér megyei rendőrfőkapitány a dunaújvárosi rendőrkapitány vezetői megbízatását, miután kiderült, hogy az alezredes ittas volt az általa okozott hétvégi baleset idején.

MTI Világ

Késik az új szerb autópálya

A szerb kormány döntése nyomán több hónapos késéssel kezdik el építeni a magyar határtól Nyugat-Szerbiába vezető Horgos-Pozega autópályát.

hvg.hu Autó

Hogyan közlekedjünk okosan?

Sok autós szenved önbizalomhiánytól az utakon. Ennek a veszélyeiről ír vezetéstechnikai szakértőnk.

HavariaPress Autó

Magyarázkodik az ittas vezetésen ért szocialista politikus

Napirend előtti hozzászólásban kíván beszámolni tettéről, a városi önkormányzat képviselő-testülete előtt az a kiskunhalasi önkormányzati képviselő, akit a hétvégén ittas vezetésen értek a városi kapitányság járőrei - értesült a HavariaPress.

MTI Itthon

Baleset: rendőr hajtott autójával a vonat alá

Dunaújváros rendőrkapitánya vezette azt a személygépkocsit, amelyik vasárnap hajnalban Dunaújváros és Budapest között egy személyvonat ütközője alá szorult - erősítette meg a rendőrség.

hvg.hu Autó

Fiat 500: amikor felnyerítenek a pónik

Ilyen háttérrel, ennyi rajongóval, gazdag történelemmel könnyű sikeresnek lenni - mondhatjuk az új Fiat 500-ra. De csakugyan megfelel a magas elvárásoknak?

automenedzser.hu Autó

Forza Fiat 500!

1957-ben egy igazi népautót dobott piacra a Fiat.

MTI Karrier

Kilencezer sztrájkoló nem dolgozik a Daciánál

Mintegy 9 ezren nem vették fel a munkát csütörtökön a román Automobile Daciánál. A negyedik sztrájknapon a szakszervezeti vezetők úgy nyilatkoztak, addig folytatják a munkabeszüntetést, amíg követeléseiket nem teljesítik.

MTI Itthon

Újabb sebességmérők az M1-esen

Újabb két fix telepítésű sebességmérő berendezést helyeztek üzembe az M1-es autópálya elválasztó sávjában, így az autópályán kialakított nyolc mérőhelyen lévő dobozok közül négyben már biztosan működik sebességmérő berendezés - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság pénteken.

MTI Itthon

Buszbaleset a 8-as főúton, több gyerek megsérült - fotókkal

Hárman, köztük egy gyerek sérült meg súlyosan abban a buszbalesetben, amely péntek reggel történt a 8-as főúton Rönök és Vasszentmihály között; a román felségjelű buszon 10-14 éves gyerekek utaztak, 13-an könnyebben megsérültek - közölte a katasztrófavédelem és a Vas megyei rendőrség az MTI-vel.