MTI Itthon

Öt ezrelék véralkohol alatt lehet majd vezetni?

További szigorításokat javasol az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) az ittas vezetőkkel szemben, ám a közlekedésrendészet vezetője azt ígéri: ha a mai szint harmadára csökken Magyarországon az ittasan okozott balesetek száma, a rendőrség kezdeményezni fogja, hogy egy pohár sörrel vagy borral a magyar autósok is vezethessenek - közölte pénteken a Népszabadság.

automenedzser.hu Autó

Vezettük az új C5-öst

A sokarcú Lisszabon kiváló helyszínnek bizonyult a sokoldalú új Citroen C5...

MTI Tech

A parkolási gondokon segít az összecsukható autó

A golfkocsi méretű jármű a fedélzeti számítógépe segítségével összecsukódik, így nyolcadakkora helyen is tud parkolni, mint egy átlagos autó - ezzel az ötlettel álltak elő a Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) munkatársai.

hvg.hu Autó

Izrael az elektromos autók Kánaánja lehet

Nagyszabású terven dolgoznak Izraelben: 2011-ben be akarják inditani a világ első elektromos - autóhálózatát, töltőállomásokkal, elemcserélő-helyekkel, az autó boltokban a legújabb technológiák szerinti, versenyképes áron forgalmazott elektromos autókkal.

HavariaPress Itthon

Súlyos baleset az 5-ösön

Többen is megsérültek, egy embert pedig helikopterrel kellett kórházba szállítani, miután egy teherautó és egy kisbusz ütközött egymásnak az 5-ös főúton - értesült a HavariaPress.

hvg.hu Világ

Talmácsi motorja elromlott, így csak 12. lett

A vb-címvédő Talmácsi Gábor a 12. helyen végzett a 125 kcm-es géposztályban a gyorsaságimotoros-világbajnokság idénynyitó futamán a Katari Nagydíjon. A viadalt Talmácsi csapattársa, a spanyol Sergio Gadea nyerte.

MTI Autó

Ismét járható az M3-as kivezető

Újra járható az M3-as autópálya Budapestről kivezető szakasza, amelyet vasárnap egy baleset miatt zártak le - tájékoztatta az MTI-t a BRFK sajtóügyeletese délután háromnegyed ötkor.

MTI Autó

Útzár az M3-as kivezetőn

Baleset miatt teljesen lezárták az M3-as autópálya fővárosból kivezető szakaszát - tájékoztatta az MTI-t a BRFK sajtóügyeletese.

MTI Autó

Kamionok tömege áll Rédicsnél

Több száz kamion várakozik kényszerűen szombat reggel óta Rédicsnél, mert a szlovén hatóságok hétvégi kamionstopot rendeltek el.


A címlapról ajánljuk