szerző:
HavariaPress

Csaló veri át az autókereskedőket Kaposváron - értesült a HavariaPress. Az ismeretlen férfi ez elmúlt hónapokban legalább két kereskedésben vett bérbe autókat hamis iratokkal.

Először még januárban vett bérbe egy Toyota Corollát, de a három és fél millió forintot érő kocsit a bérleti idő lejárta után sem vitte vissza. Időközben viszont egy másik autókereskedésből szintén hamis személyi igazolvánnyal bérelt egy Mercedes Vito tehergépkocsit - e járműnek azóta ugyancsak nyoma veszett. A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud a csalóról vagy az ügy körülményeiről, jelentkezzék a kaposvári városi kapitányságon.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
automenedzser.hu Autó

Ingyen reklámautó: piramisjáték vagy az évszázad üzlete?

Akár nulla százalékos kezdőrészlettel új autóhoz juthatunk, sőt még a törlesztő részletet is átvállalják helyettünk azok a cégek, amelyek reklámokkal matricázzák fel a gépkocsinkat. De mit kell tennie az ügyfélnek? Például belépéskor regisztrációs díjat fizetni. Nem is keveset. Reklámszakemberek vitatják, hogy az alig egy éve induló reklámautós cégek reklámokból tudnák finanszírozni a havi több százmillió forintra rúgó törlesztő részleteket.

automenedzser.hu Autó

Nem fizet az ingyenautók után az Il Ferro

Március végéig biztosan nem fizet több ezer ügyfelének az Il Ferro Kft. - írja keddi számában a Népszabadság. Elsőként a hvg.hu írt az "ingyenautókat" kínáló cégről még tavaly decemberben, megkérdőjelezve annak hosszútávú működését.