szerző:
hvg.hu

A nyári gumik csak akkor vészelik át a téli álmot, ha rendesen felkészítjük őket a telelésre. Néhány tipp a nyári gumik szakszerű tárolására.

Aki a nyári gumikat a következő napokban szándékozik lecserélni, annak ajánljuk, hogy elpakolás előtt ellenőrizze a gumikat. Csak ezt követheti a helyes tárolás. Aki gumisnál, szakemberrel végezteti a cserét, jó kezekben tudhatja a gumikat: a leszerelés és a kerékvizsgálat után a tárolást némi díj ellenében akár helyben megoldják. Akinek viszont elegendő tárolóhekye van, természetesen maga is elrakhatja a gumikat, ám érdemes néhány dologra ügyelnie.

Hogy mire, megtudhatja az Autómenedzser.hu cikkéből.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!