Apró csodák a balatonfüredi Mini Világtalálkozón - galéria

2012. május 29., kedd, 10:30 • Utolsó frissítés: 2013. március 05., kedd, 23:54
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Ellepték a balatonfüredi kempinget a Minik ezen a hétvégén. Angolok, osztrákok, németek, svédek és még ukránok is. Először tartották meg ezt a megabulit Kelet-Európában. Most felvonultatjuk a legizgalmasabb modelleket.

Több száz klasszikus és néhány új típusú Mini szállta meg a hét végén a balatonfüredi nagy kempinget. A brit őshazából jötteken kívül rengeteg osztrák, német, skandináv, balti, de még moldáviai és ukrán tulajdonos is elhozta járművét. Utóbbiak megszállottsága szinte nem ismer határokat, például az alkatrészek beszerzése felér egy nagy konspirációval – mondta a hvg.hu-nak a kijevi résztvevő.

Kattintson galériánkért!

Fotó:

A Mini Világtalálkozó egy 1978 óta évente megszervezett megarendezvény, amelyen Európa minisei, a klasszikus Mini tulajdonosai találkoznak. Rengeteg ország megannyi klubjának sok-sok minise gyűlik össze, hogy egy hatalmas kempingterületen élvezhessék egymás társaságát, megcsodálják egymás autóit és kiállítsák saját Minijüket. Most először rendeztek ilyen randevút Kelet-Európában.

A résztvevők számára többféle verseny is szerveződik, hogy megméressék magukat és autóikat. A legszebb, legerősebb, leghangosabb, legrégebbi, legmesszebbről jött és legeredetibb Mini is díjat kap, amellett, hogy szlalomversenyen vagy klubok versenyén is összemérhetik tudásukat a tulajok.Apró csodák a balatonfüredi Mini Világtalálkozón - galéria
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
Közlekedés

Autókra lövöldözött egy férfi az autópályákon

2014.04.19., 08:38 

Kilenc autóra lőtt rá és három személyt sebesített meg a Kansas City környéki sztrádákon egy férfi.


Gázcsonkot repesztett egy autó Debrecenben

2014.04.19., 07:54 

Az autós egy kerítést átszakítva ütközött a gázcsonknak, amelyből szivárog a gáz.


Fotó: Ez a BMW-s hajtott neki a közterületesnek

Fotó: Ez a BMW-s hajtott neki a közterületesnek

2014.04.18., 19:11 

Mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyen engedély nélkül megálló autós hajtott neki a közterület-felügyelőnek Pestlőrincen.


Súlyos sérült is van egy kamionbalesetnél Csongrádnál

Súlyos sérült is van egy kamionbalesetnél Csongrádnál

2014.04.18., 15:36 

Személyautó kamionnal ütközött a Csongrád megyei Csongrád településen, a Szegedi úti körforgalomnál, a 451-es számú úton - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.


Ez is jól jöhet: itt lesznek Budapesten traffipaxok húsvétkor

Ez is jól jöhet: itt lesznek Budapesten traffipaxok húsvétkor

2014.04.18., 13:40 

A háromnapos hétvégén drága képek készülhetnek, ha valaki nem tartja be a sebességhatárokat. Itt a lista merre lesznek a traffipaxegységek a fővárosban.

még több hír  
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X