szerző:
hvg.hu

Tetejére borulva állt meg és csúnyán összetört egy Nissan GT-R a dél-afrikai Johannesburgban.

A drága autók baleseteivel foglalkozó wreckedexotics.com portál fotókat is közölt az incidensről: ezek alapján valószínűsíthető, hogy a sofőr – aki két nappal korábban vásárolta a japán sportkocsit - nagy sebességnél elveszítette az irányítást az eső miatt csúszós úton, ezért állt fejre.

Noha az autó csúnyán összetört, a portál jelentése szerint a felelőtlen autós szinte csodával határos módon sérülések nélkül úszta meg az incidenst.

Nissan GT-R balesete Johannesburgban - fotók
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!