szerző:
hvg.hu

Noha Oroszországról autózás tekintetében jobbára az eszement balesetek és hihetetlenebbnél hihetetlenebb incidensek ugranak be mindenkinek, jó tudni, hogy nem csak ilyesmik történnek arrafelé az utakon…

A néha szánalmas, néha durva, néha pedig elképesztő eseményekről az utóbbi években felerősödő fedélzeti kamerás hullámnak köszönhetően rendszerint értesül a nagyvilág. Ez súlyos bélyeg az orosz autós társadalmon, akik a jelek szerint megelégelték, hogy mindenki rajtuk nevet: gyaníthatóan ennek köszönhető, hogy nemrégiben elkészült egy olyan videó, amely a dolog kellemesebb oldalát igyekszik megmutatni. Az összeállításban láthatunk többek között kiskutyát a forgalom elől elterelő, idős nénit a zebrán átkísérő és a pácba jutott autóstársnak baráti segítséget nyújtó orosz sofőrt is.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!