szerző:
hvg.hu

Újabb durvulásra készül a gymkhana-király Ken Block, ráadásul az amerikai fenegyerek ezúttal olyan autóversenyzőket is meghívott, mint például a Német Túraautó Bajnokság (DTM) két ásza, Augusto Farfus és a címvédő Mike Rockenfeller. Azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy milyen látványossággal szolgálnak, azt viszont igen, hogy nagyon készülnek.

Block videósorozata legendás, évek óta százmilliók esnek ámulatba az újabb és újabb epizódokon, ezúttal viszont a Ford-menő a szokásostól eltérő agyamentséggel készül, amelybe bevonja a Blancpain-sorozatban versenyző Adrian Zauggot, valamint a DTM két menőjét, Augusto Farfust és a címvédő Mike Rockenfellert is.

A két beharangozó anyagot már közreadtak: ezek egyikéből az derül ki, hogy a versenyzők vaksötétben csatáznak majd egy olyan pályán, amelyet lézerfény jelöl ki. „Nem lesz semmilyen vizuális referenciánk a fényen kívül. Normál esetben, amikor éjszaka vezetsz, a fényszóróra hagyatkozol, ezúttal viszont a fény vezet majd bennünket” – mondta az egyik videóban Farfus.

Block videóiban soha nem lehet csalódni, így valószínűleg a készülő újdonságra sem lesz panasz. A készítő egyébként május 27-ére ígéri a premiert.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!