szerző:
hvg.hu

Jövőre érkezik a jelenleg csak nálunk készülő Mercedes CLA kombi változata. A kocsi bemutatója még odébb, ám sikerült egy videót készíteni róla a Nürburgringen.

A hivatalosan Mercedes-Benz CLA Shooting Brake elnevezésű autó egy kisméretű sportos kombi. Ezzel a modellváltozattal már öttagúra bővül a stuttgartiak elsőkerékhajtású kompakt kategóriás kínálata.

Az A, B osztály, a CLA limuzin és a crossover GLA mellett az új kombi is azonos alapokon nyugszik. Ennek megfelelően a motorválaszték is egy, az egyben kerülhet át a testvérmodellekből, a négyhengeres turbós benzines és dízel motorok 109 LE-től 211 lóerős teljesítményig, hatfokozatú illetve hétfokozatú automata váltókkal. Elvileg lesz AMG-változat is, amelynek erőforrása szintén a rokon A, CLA 45AMG modellekével azonos négyhengeres kétliteres 360 lóerős erőforrás.

©
©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!