szerző:
hvg.hu

Vírusként terjed az alábbi videó, aminek a főszereplője egy forgalmas kereszteződés és egy kiscica.

Minél nagyobb motoron ül valaki, annál előítéletesebbek velük az emberek, függetlenül attól, hogy chopperrel vagy sportmotorral közlekedik. Az általános megállapítás: száguldoznak, erőszakosan közlekednek és magukon kívül semmivel sem törődnek. Nos, ez a videó egész biztosan rácáfol ezekre.

A napokban került ki egy videó a YouTube-ra, amit egy sportmotoros sisakkamerája rögzített. A felvétel azóta közel másfél millió megtekintésnél jár, nem véletlenül. A motoros egy kereszteződésben állva várja, hogy zöldre váltson a lámpa, ám egyszer csak leszáll a motorjáról, és gyalog indul a kereszteződés közepe felé. Mint kiderült azért, mert egy kiscica lapított ott, és ha nem viszi el onnan, egész biztosan elütik az autók. A cicát végül egy járókelő vette át, amíg a motoros visszament járművéért.


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!