szerző:
hvg.hu

Valószínűleg kevesen vállalnának be egy ilyen mutatványt. Ez a sofőr ezt megtette.

Sok merész sofőrt láttunk már az elmúlt években, és a bátorságnak sokszor csúnya vége lett. Persze amikor nincs más választása az embernek, meg kell próbálnia a lehetetlent, de a filmekből - és persze más kárán tanulva - az ember már tudja, egy rozoga fahídra nem egy életbiztosítás felhajtani. Mégis, még mindig van, aki ezt megteszi.

Az alábbi, a szó szoros értelmében lélegzetelállító videót az elmúlt napokban készítették Brazíliában. A pickup sofőrje az utánfutójával együtt próbál meg átkelni a víz fölött kifeszített fahídon, amit csak a legnagyobb jóindulattal lehet hídnak nevezni. A tákolmány recseg-ropog a két tonnás jármű alatt, azt pedig egyenesen hajmeresztő látni, hogy hajol meg a szerkezet a roppant súly alatt.

Az eset végül szerencsésen zárult, a sofőrnek sikerült átkelnie, de a felvétel alapján nagyon úgy tűnik, végig a határon autózott. Azért lehetőleg senki ne próbálja utána csinálni.

Ha 2016-ban sem szeretne lemaradni az autós érdekességekről, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!