szerző:
hvg.hu

A 370 lóerős bajor sportkupé művészien manőverezek a fellocsolt tanpályán, illik is hozzá aláfestő zenének egy kis ária.

Az idei év egyik legjobban várt újdonsága a BMW M2, mivel az aktuális modellpalettáról a 370 lóerős, hátsókerék-hajtású sportkupé testesíti meg leginkább azt a fajta élményautót, amiről anno a bajorok híressé váltak. Ez persze egyelőre csak elméleti síkon bizonyított, hiszen most kezdik csak el forgalmazni a tavaly bemutatott újdonságot, de azért BMW-nél odafigyelnek rá, hogy addig is szem előtt legyen az autó.

Most például egy fellocsolt tanpályán láthatjuk menet közben, mialatt opera szól a háttérben. Elsőre kicsit szokatlannak tűnik a zeneválasztás, de a később beigazolódik, hogy a csapatás művészetéhez remekül passzol a komolyzene.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!