szerző:
hvg.hu

Próbálta elkerülni az ütközést, a végeredmény egy tömegbaleset lett.

Az előrejelzések szerint a következő néhány napban Magyarországon is eshet a hó, éppen ezért nem árt felkészülni rá, hogy hamarosan csúszós utakon kell majd autóznunk. Törökországban már havasak az utak, és erre a kamionosok sem voltak teljesen felkészülve.

Az alábbi videót 2015 utolsó napján készítették Isztambul mellett. A felvétel tanulsága szerint a kamionos épp a sort kerülte ki, amikor a kocsi megcsúszott, majd az egyik várakozó pótkocsiba rohant bele. A mögötte érkező kamion sofőrje igyekezett elkerülni az ütközést, ám ő sem úszta meg a dolgot: egyik oldalról a szalagkorlát, a másikról pedig a teherautó húzta végig.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!