szerző:
hvg.hu

Keményen jelenettel zárták az évet a mókás kedvű brüsszeli fiatalok.

Néhány nappal Szilveszter előtt már tudni lehetett, hogy az új év köszöntése 2016-ban nem olyan lesz, mint azt eddig megszokhattuk. A terrorveszély miatt törölték a városi bulikat és a tűzijátékot. Néhány fiatal azonban nem esett kétségbe, és gyorsan találtak maguknak más elfoglaltságot.

Az ABC News beszámolója szerint egy csapat fiatal videóra vette, ahogy a Clemenceau-i metrómegállónál egy kisebb autót löknek le a lépcsőn. A mókás kedvű fiataloknál egy kicsit hamarabb ért a csúcspontjára a szilveszteri party, az eset ugyanis csütörtök este 20 órakor történt. Hogy pontosan mi vezérelte őket, azt egyelőre nem lehet tudni, bár sejtésünk azért lenne.

Ami viszont biztos, hogy senki sem sérült meg. Ez utóbbi azért is a csodával határos, mert 20 órakor még bőven járt a metró, így bárkit telibe találhatott volna a lépcsőn lezúgó autó. Az állomást a hatóság lezárta, a roncsot pedig egy speciális eszköz segítségével emelték ki, a megállót pedig pénteken nyitották újra.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!