szerző:
hvg.hu

Van, akiknek decemberben előbb jött a Jézuska. Naná, hogy videóra vették.

Az elmúlt években irgalmatlan mennyiségű unboxing videó került fel a YouTube-ra. Ez az a fajta tartalom, amikor a felvétel készítője megkapja az általa megrendelt csomagot, majd azt a kamera előtt bontja ki, így nemcsak ő, hanem az általa kezelt csatorna feliratkozói is elsőként láthatják az abban lévő terméket. A paletta tényleg rendkívül színes, a rúzstól a gumipapucsig szinte mindenről készült már ilyen videó, de annál menőbbet nem tudunk elképzelni, mint amit a napokban a Carscoops szúrt ki. Persze ez a szó szoros értelmében nem egy unboxing videó, hiszen nem dobozban érkezett a csomag, de a lényeg nagyjából ugyanaz.

A Spencer Berke nevű YouTube-csatorna tulajdonsának ugyanis december elején szállították le a korábban megrendelt Lamborghini Aventador LP750-4 SV-t, és ahogy az az új autóknál lenni szokott, természetesen nem a saját kerekein, hanem egy kamion pótkocsiján utazva kézbesítették. A kocsit természetesen gondosan be is csomagolták, így Berke azt is felvehette, ahogy kicsomagolják a vadonatúj szuperautót. Hozzá egy picit hamarabb érkezett a Jézuska, de ezt valószínűleg csöppet sem bánta.

Az alapáron, adók nélkül is 100 millió forintnak megfelelő euróba kerülő autó motorja 750 lóerős, és 2,8 másodperc alatt éri el 0-ról a 100 km/h-t. Az autót a 2015-ös Genfi Autószalonon mutatták be, és nem Berke az egyetlen, aki bevásárolt belőle: korábban Németországban fotózták le a hihetetlen szuperautót.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!