szerző:
hvg.hu

Félelem, öröm és izgatottság keveréke, amit egy padlógázas gyorsítás kivált az emberekből a W16-os szupersportautóban.

A Ferrari, a McLaren és a Porsche új generációs hibrid csúcsmodelljei minden eddiginél közelebb hozzák a legfejlettebb versenytechnikát a közúti használathoz, nyers erőben azonban még így sem tudják túlszárnyalni az előző évtized leggyorsabb sportkocsiját, a Bugatti Veyront.

A W16-os motorral szerelt 1001 vagy 1200 lóerős szörnyeteg örökre beírta magát a sportautók nagykönyvébe, így igazán szerencsésnek mondhatja magát, aki beülhet valamelyik példányába. Az alábbi videón ezen szerencsés utasok reakcióikból láthatunk egy válogatást, ami még így képernyőn keresztül is megmosolyogtatja az embert.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!