szerző:
hvg.hu

Elég ijesztő, ahogy közeledik a kocsi, még akkor is, ha ezt lassan teszi.

A fedélzeti kamerák elterjedésének hála ma már nem nagyon van olyan közlekedési helyzet, amit ne rögzített volna valaki, és ne töltött volna fel valamelyik videómegosztó oldalra. Ezek egy része sajnos nem annyira vidám, láttunk már súlyos balesetet, sőt még frontális karambolt is az első sorból. Ez utóbbi sajnos halállal végződött, az alábbi videó azonban szerencsére nem ilyen durva.

A felvételt karácsony környékén töltötték fel a YouTube-ra. Azt nem tudni, hogy a szemből érkező Hyundai sofőrje miért keverte össze a sávokat, és miért fordult rá a rosszra. Pechére ő sem és a felvétel készítője sem az utat nézte, csak akkor, amikor már késő volt, és elkerülhetetlenné vált az ütközés. Szerencsére le tudtak lassítani annyira, hogy a csattanás ereje minimális legyen.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!