szerző:
hvg.hu

Az alábbi videó remek példa arra, hogy az igazi garázsgéniuszok milyen szerkezeteket képesek összerakni, csak kitartás és elszántság kell hozzá.

Persze lehet készen, vagy úgynevezett építőkészletben is vásárolni élményautókat,ami terv alapján kell összerakni, de mégis mekkora különbség, ha az ember teljesen a saját ötleteit valósítja meg.

Számos példát láttunk már arra, hogy motorkerékpárblokkot építettek autóba, de az alábbi videón látható egyedi építésű szöcske garantáltan a legjobbak közé tartozik.

A készítője James Carrol egy Suzuki GSX-R 1000 motorblokkja köré tervezett egy csővázas karosszériát, független kerékfelfüggesztéssel, részleges önzáró hátsó diffivel és programozható motorvezérlő elektronikával. Mindennek az összköltsége nagyjából 15 ezer eurónál állt meg, ami nem kevés pénz, de amint a mellékelt videó mutatja, élményben felveszi versenyt szinte bármilyen sportkocsival.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!