szerző:
hvg.hu

A limitált szériás autót elsősorban fiatal sportolóknak és zenészeknek szánja a Bentley. Nem véletlenül.

Számos autógyártó cég mellett a Bentley sem maradhatott le a vegasi CES 2016 szakkiállításról. A luxusautókat gyártó vállalat egy egészen különleges modell, a Continental GT V8 S tuningolt változatát vitte el Amerikába.

©

A Monster by Mulliner névre keresztelt gép nem teljesítményben lett jobb, hanem hangzásban. Az autó 16 hangszórós rendszere 3400 wattos, amitől garantált lesz a halláskárosodás. Az autó fekete, de piros szegélyekkel igyekeztek még vonzóbbá tenni. A beltérben a konzol 3D-lézer segítségével készült, a kárpit fekete, a szerencsés tulajdonosok pedig egy pár 24 karátos vezeték néküli fülhallgatónak is örülhetnek majd.

©

A Bentley így már sokkal jobban hasonlít egy fiatalos tuningautóra, mintsem egy luxuskocsira. Persze érthető is, a limitált szériás járgányt ugyanis fiatal sportolók és zenészek figyelmébe ajánlották. Erről árulkodik a küszöbbe vésett felirat is.

©

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!