szerző:
hvg.hu

Remek trükk, amit látva csak remélni tudjuk, hogy idén még esni fog a hó.

Meglehetősen sok hó esett a héten, és minden valószínűség szerint az idei télen lesz még példa ilyesmire. Az emberek, de főleg az autósok többsége viszont cseppet sem örül a dolognak, mert amellett, hogy az utak csúszósak, még a garázs/bejáró elől is el kell takarítani a havat. Bár ez elsőre rém unalmasan hangzik, valójában nem az, és ez csak azon múlik, ki hogyan áll hozzá. Az alábbi videóban egy egészen egyedi megoldást láthatunk, amitől – valljuk be, kár lenne tagadni – rögtön azt kívánjuk, legyen még idén mit eltakarítani.

Ha ez tetszett, hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!