szerző:
hvg.hu

Az ajándék tovább növeli a kereskedés presztízsét.

A Ferrari az éves teljesítmény alapján minden év elején megnézni, az előzőben melyik volt a világ legjobban teljesítő márkakereskedése. Az idén a HR Owen Ferrari, egy londoni üzlet volt a győztes, ami így több mint 200 másikat utasított maga mögé.

©

Amellett, hogy már maga a cím is hatalmas megtiszteltetés egy kereskedésnek, az olaszok még egy szuper díjat is adtak az üzletnek: a Ferrari 2015-ös Forma-1-es autóját, amit ezentúl a kiállítóterükben tehetnek szemlére – írja a Carscoops.

A Ferrari tavaly év végén döntött a győztesről, de csak most hozták nyilvánosságra a végeredményt. Az olasz cég döntőbizottsága ilyenkor minden szempontból megvizsgálja az adott üzletet. Megnézik, mennyire képzett és magabiztos a személyzet, mennyire elégedettek az ügyfelek és átlagosan mennyi ideig tart, amíg szervizelnek egy autót. A döntés szerint a HR Owen Ferrari minden kategóriájában kiemelkedően teljesített.

A győztes csapat.
©

A Forma-1-es Ferrariból persze kiszerelték a motort, ettől független viszont gyönyörű látvány, és persze ügyfélcsalogatónak sem utolsó.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!