szerző:
hvg.hu

Többé nem lehet majd trükközni a kilométerórával, jó néhány fagyálló és szélvédőmosó folyadék megbukott a legfontosabb teszten, kijött a legfrissebb lopási statisztika és jöhet a BMW 9-es sorozata. Ezek voltak a hét legfontosabb autós hírei.

Új slágere van az autótolvajoknak - itt a 2015-ös statisztika

Jelentősen csökken a gépjárműlopások száma a legismertebb magyar autóvadász-oldal szerint, ugyanakkor valamelyest átrendeződött a tolvajok által keresett típusok listája. Mostanság a Toyota Prius-tulajdonosok alhatnak talán a legkevésbé nyugodtan.

Véget vethetnek itthon a kilométerórával való trükközésnek

Nyilvántartást vezet majd a közlekedési hatóság a járművek előéletéről egy közelmúltban megszületett jogszabály szerint – írta a Világgazdaság. Ez tartalmazza majd a gépkocsi forgalomba helyezése előtti, illetve az időszakos vizsgálatok alapján megállapított, javítással kapcsolatos adatokat, a futásteljesítmény mutatóit és a hatósági engedélyben feltüntetett járműazonosító információkat is.

Erről a BMW-ről már hiányzik egy lényeges elem

A bajorok is kijöttek a Las Vegas-i CES-re szánt újdonságukkal, amivel egy nagyon fontos újítást is bemutattak.

Megbukott a teszten több fagyálló és szélvédőmosó folyadék

Listát tett közzé a fogyasztóvédelmi hatóság azokról a szélvédőmosó és fagyálló folyadékokról, amelyek már a rájuk írtnál magasabb hőmérsékleten elkezdtek megfagyni. Kikértük a listát, hogy megtudjuk, mennyire érezhetik veszélyben autójukat azok, akik ezekből a folyadékokból töltöttek bele.

A világ legőrültebb optikai tuningját készítették el a japánok

Azon simán el lehet vitatkozni, hogy ez most jó vagy rossz, de hogy profi munka, az biztos.

Megkaphatta a zöldlámpát a BMW 9-es sorozata

A bajorok új csúcsmodellje elvileg a 7-es sorozat és a Rolls-Royce Ghost közé lenne belőve, ami azért elég veszélyes terep, mert a Rolls is a BMW tulajdonában van.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!