szerző:
hvg.hu

Beérni látszik az utóbbi évek fejlesztése az Aston Martinnál, hamarosan saját fejlesztésű motorjukkal állnak majd elő.

Miközben a tengeren túl javában zajlik a Detroiti Autószalon, az Aston Martin sem ül karba tett kézzel. A britek egy rövid videót mutattak meg arról, milyen motort is kap majd a hamarosan debütáló DB11.

A korábbi, 6 literes motort ígérő pletykákkal ellentétben az új fejlesztés 5,2 literes lett, ami tulajdonképpen egy V12-es ikerturbós szörnyeteget takar. A teljesítményéről egyelőre nem árultak el túl sok dolgot, sőt, a publikált videó is inkább csak ízelítő, minthogy bármi konkrétum kiderüljön belőle, ezzel együtt viszont a szakemberek 610 lóerős lehet majd a gép.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!