szerző:
hvg.hu

Valószínűleg vigyáznak rá az égiek, mert olyasmit úszott meg, amit nemigen lehet.

"Második esélyt kaptam az életre" – így kezdi történetét James Shaw Jr., aki egy 2015-ös élményét osztotta meg a neten. Az írás néhány óra leforgása alatt körbefutott az internetet, a hozzá tartozó videót alig egy hete töltötte fel a YouTube-ra, ám máris közel 3 millióan nézték meg.

A felvétel természetesen egy fedélzeti kamerás felvétel, ám nem olyan, mint amilyet általában megszokhattunk. Shaw egy csapattal vágott neki egy kis hegyi túrának a kanyargós utakon. Sokáig nem is történt semmi különleges, ám az egyik alagútból kiérve azonban csak későn vette észre, merre kanyarodik az út. Az autó hátulja megcsúszott és elindult a szakadék felé. A sebesség miatt a férfi nem tudott időben lefékezni, így az autó átugratott a padka felett, és elindult lefelé. A sofőrnek óriási szerencséje volt, a szakadék ugyanis itt nem volt mély, így néhány méteres zuhanással megúszta a dolgot. Az autó ugyan használhatatlanná vált, Shawt azonban ez érdekelte a legkevésbé.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!