szerző:
hvg.hu

Egy ausztrál férfi nindzsákat megszégyenítő ugrással akadályozta meg, hogy ellopják egy benzinkúton az autóját, a tolvaj is csak gyáván menekült az eset végén.

Az ausztráliai Darwin egyik benzinkútján épp fizetni indult a felvételen látható fehér autó tulajdonosa, akit kifigyelt egy közelben rejtőző autótolvaj – írja a Masahable. Mikor azt hitte, hogy a férfi már elég messze van és nem láthatja, a nyitva maradt ajtón beszállt az autóba és sikeresen beindította. A tulaj azonban az utolsó pillanatban észrevette a turpisságot, és egy sprintet kivágva egy határozott mozdulattal berúgta az oldalsó ablakot, majd az elinduló járműbe az ablakon is sikerült bemásznia. A tolvajnak már csak gyáva futását örökítette meg a térfigyelő kamera.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!