szerző:
hvg.hu

Jön a havazás, megy a riogatás, éppen ideje volt elkészíteni az első saját hóláncszerelős videónkat, bátorító jelleggel.

Mint egy középkori kínzóeszköz látványára, úgy remegnek meg sokan a hólánccsörgésre. Ahogy azt szokás, talán kicsit túlparázzuk a felrakásával járó nehézségeket. Próbaképpen fogtunk egy Ford Transitot meg egy láncot, és végül is tényleg egész könnyen felment. Még egy AC/DC-t sem volt érdemes a videó alá rakni, annyira nem volt nagy macsóság.

1. lépés: a lánc

 2. lépés: az átfűzés az abroncs mögött

 3. lépés: az abroncs mögött összeakasztani, elrendezni a láncot a gumin

4. lépés: áthúzni a feszítőn a láncot

5. lépés: beakasztani a lánc kampóját, és még egy kis csinosítás


(Mielőtt a weltautós játszósruhát szóvá tennék a kommentelők, tényleg amatőrök vagyunk, de persze repijándék-gúnyában szerelünk.)

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!