szerző:
hvg.hu

Olyasmit csináltak a Forma-1-es autóval, amit soha senki nem gondolt volna.

Az elmúlt években szinte már megszokottá vált, hogy a Forma-1-es autók nemcsak a versenypályán, hanem azon kívül is fel-felbukkannak. Utcai parádét Budapest is látott már néhányszor, most azonban egy olyan helyre vitték el a Red Bull RB7-et, ahol a legkevésbé számítana rá az ember.

A csapat az ausztriai Kitzbühelbe vitette fel a kocsit, hogy aztán Max Verstappen azzal rója a köröket a sípályán. Az eseményről természetesen videó is készült, egy rövidebb és egy hosszabb változat is.

A látvány már önmagában is elég extrém, ezt azonban sikerült még egy dologgal megfejelni. A 800 lóerős Forma-1-es autó nemcsak extrém téli gumit, de még hóláncot is kapott, a pilóta pedig ezzel együtt pörgette meg a havon a kocsit. A végeredmény tökéletes.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!